luni, 11 aprilie 2016

Ce este fericirea?

Posted at  luni, aprilie 11, 2016  |  in  Personale

Ce este fericirea? Nimeni nu știe. Nu știu de ce. Poate din cauză că nu este vorba aici de matematică, fizică sau chimie, să ni se dea o definiție clară pentru fericire. Este vorba de oameni și sufletul lor. Fericirea nu trebuie căutată, Este ilogic să spui ai găsit fericirea și gata, începând de azi ești fericit(ă), nimeni și nimic nu vă poate despărți.

Nu este așa. Fericirea te cauă și te găsește și numai dacă vrea rămne cu tine, o clipă, o zi, un an, sau poate tot restul vieții tale. Depinde numai de tine să o faci să stea cât mai mult și să nu te părăsească la primul suspin de dor sau prima lacrimă de durere și deznădejde.

Oare să șterg ce am scris? Nu știu câți vor fi de acord cu mine, dar nu mă interesează asta, nu vreau să conving pe nimeni că dețin adevărul absolut despre fericire. Poate că nici nu există așa ceva, poate că e doar o dorință sau o iluzie. Noi oamenii suntem niște ființe ciudte. Dorim ce nu putem avea și puțini sunt cei care atunci când li se împlinesc dorințele se consideră împliniți și fericiți.

Share this post

About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

0 comentarii:

About-Privacy Policy-Contact us
Copyright © 2013 My pixel. Blogger Template by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.
back to top